Forum Islam
Forum Islam 64gjtc
Jeni të regjistruar? Regjistrim


You are not connected. Please login or register

╚ Forum-islamik ╝

Asnjë mesazh i ri

[Si të regjistrohem në Forum-Islamik]


Këtu është tregusi për regjistrimin në Forum-Islamik

 • 1 Tema
 • 1 Poste
Si të regjistroh...
Mon May 23, 2011 6:37 pm
Ebu hatib Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Vërejtje dhe propozime


Këtu mund t'i adresoni vërejtjet dhe propozimet rreth forumit, temat i shfaqen vetem postuesit dhe staffit te forumit.

Moderator: Administrator
 • 0 Tema
 • 0 Poste

Asnjë mesazh i ri

Lajmërime dhe shpallje


Këtu vendosen lajmërime dhe shpallje nga udhëheqësia e forumit

 • 4 Tema
 • 5 Poste
New forum te rej...
Fri Sep 07, 2012 8:20 am
mafia Shiko mesazhin e fundit

Kur'ani dhe sunneti

Asnjë mesazh i ri

Kur'an dhe Tefsir


Komentime të Kur'anit Famëlartë nga dijetarë të ndryshëm

 • 2 Tema
 • 10 Poste
Dua nga kur'ani ...
Sat Aug 11, 2012 4:53 am
Ebu hatib Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Akide (2 Viewing)


Diskutime rreth çështjeve të besimit dhe njëshmërisë së Allahut

 • 50 Tema
 • 58 Poste
Rëndësia e njohj...
Fri Sep 07, 2012 3:20 pm
muslimani Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Hadith


Hadithe të Pejgamberit (salallahu alejhi ve selem) dhe komentimi i tyre.

 • 2 Tema
 • 2 Poste
Disa Sunete të b...
Mon Aug 13, 2012 2:33 pm
Ebu hatib Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Fikh


Diskutime mbi fik'hun dhe argumentet në lidhje me të.

 • 4 Tema
 • 4 Poste
Definimi i medh’...
Wed Sep 12, 2012 8:11 am
muslimani Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Xhihadi


Rubrika e cila publikohet në të gjithçka rreth dispozitave te sheriatit rreth Xhihadit

 • 2 Tema
 • 2 Poste
Dyshim dhe përgj...
Fri Sep 07, 2012 3:12 pm
muslimani Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Histori islame


Histori dhe tregime të pejgamberëve, sahabeve dhe pasuesve të tyre.

 • 1 Tema
 • 1 Poste
Beteja e Hunejni...
Mon May 30, 2011 2:06 pm
Ebu hatib Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Pyetje-Përgjigje


Këtu mund të parashtroni pyetjet tuaja rreth çështjeve Islame te cilat deshironi te dini dhe nuk i keni te qarta. Pyet per ate qe deshiron te dish

 • 5 Tema
 • 9 Poste
Si është dispozi...
Sun Sep 09, 2012 4:19 pm
muslimani Shiko mesazhin e fundit

Multimedia dhe libra elektronik

Asnjë mesazh i ri

[ Video Projekte të Forum-Islami]


Video të ndryshme të punuara nga stafi dhe anëtarët e Forum-Islamik.com

 • 6 Tema
 • 27 Poste
Falja e Namazit ...
Wed Sep 12, 2012 9:17 am
F&I Media Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Video


Video me tematikë Islame

 • 1 Tema
 • 1 Poste
* O MUSLIMAN!!! ...
Mon May 30, 2011 2:24 pm
Ebu hatib Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Audio


Ligjerata të hoxhallarëve të ndryshëm dhe ilahi pa instrumente

 • 1 Tema
 • 1 Poste
Ilahi Shqip pa m...
Mon May 30, 2011 2:14 pm
Ebu hatib Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Foto islame


Foto-galeria islame

 • 2 Tema
 • 3 Poste
Foto Xhamia nga ...
Thu Feb 14, 2013 11:44 pm
Ebu hatib Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Libra


Libra të ndryshëm.

 • 1 Tema
 • 1 Poste
Libra nga Shaykh...
Mon May 30, 2011 2:08 pm
Ebu hatib Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Kërkesa


Në këtë Kategori mund të postohen kërkesat e juaja për materiale Islame, qoftë diqka qe deshironi te dini pytje/Audio/Video/etj, të cilat ju interesojnë.

 • 1 Tema
 • 2 Poste
A është e lejuar...
Sun Aug 12, 2012 2:07 am
Ebu hatib Shiko mesazhin e fundit

Tema Islame

Asnjë mesazh i ri

Kuiz Islam


Tema per kuize islame

 • 1 Tema
 • 1 Poste
Kuizit Islam - L...
Fri Sep 07, 2012 12:26 am
Ebu hatib Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Gruaja dhe Familja


Forum për diskutimin e çështjes së Gruas dhe Familjes

 • 2 Tema
 • 2 Poste
Këshillë për mot...
Fri Sep 07, 2012 3:14 pm
muslimani Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Poezi islame • 1 Tema
 • 1 Poste
Poezi Nata e Kad...
Wed Sep 12, 2012 9:27 am
Ebu hatib Shiko mesazhin e fundit

Bota Islame

Asnjë mesazh i ri

Lajme nga Bota Islame (3 Viewing)


Forum për diskutim rreth çështjeve të muslimanëve në botë

 • 67 Tema
 • 70 Poste
Peshkaqeni shpët...
Fri Sep 28, 2012 3:39 pm
muslimani Shiko mesazhin e fundit

Forumi i gjuhëve të huaja

Asnjë mesazh i ri

اللغة العربية


Tema dhe postime në gjuhën arabe

 • 1 Tema
 • 1 Poste
أقســــام التـوك...
Mon May 30, 2011 2:31 pm
Ebu hatib Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Türkçe Dili


Tema dhe postime ne gjuhen Turke

 • 1 Tema
 • 1 Poste
Afganistan'ı kaç...
Mon May 30, 2011 2:30 pm
Ebu hatib Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

English Section


Press Releases; Islamic & Political Topics

 • 1 Tema
 • 1 Poste
Apple and Google...
Mon May 30, 2011 2:33 pm
Ebu hatib Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Maqedonisht


Macedonia forum

 • 1 Tema
 • 1 Poste
Прв и последен п...
Thu Aug 09, 2012 5:24 pm
Ebu hatib Shiko mesazhin e fundit

Selam Alejkum ju faleminderit per Vizite

 

 

 

Forum Islam 6ozv48

Forum Islam 22b57t

Forum Islam E83989

Forum Islam 6zmovt

Forum Islam 359z2g9

Forum Islam Wtuozm


Kush është në linjë

Kush është në linjë

1 Përdorues në Linjë: 0 anëtarë 0 të fshehur 1 vizitor
Anëtarët të regjistruar Asnjë

Users having a birthday today : bes1 (27)
Users with a birthday within the next 7 days: Esma (27)

Administrator ][ Moderatorët ]

 • Mesazhe të reja Mesazhe të rejaAsnjë mesazh i ri Asnjë mesazh i riForumi është Kyçur Forumi është Kyçur